Perla di Puglia heeft in Puglia de afgelopen jaren een zeer goed en betrouwbaar lokaal netwerk opgebouwd waardoor we een aantal unieke activiteiten kunnen aanbieden.

Wijntours

Negroamaro, Primitivo, Malvasia... als dit u als muziek in de oren klinkt zit u zeker goed bij ons. Wij organiseren wijn-tastings vanuit ons B&B naar diverse, toonaangevende wijnhuizen uit deze streek. Wat dacht u van Cantine Due Palme en Magistravini. Van een beperkte proefronde tot uitgebreide tastings inclusief uitgebreide lunch op indrukwekkende wijnlocaties.

contacteer ons   

 

Kook Clinics

"Cucina povera", oftewel "keuken van de armen". Eerlijk, puur en vooral bijzonder smaakvol. Maak kennis met wat velen de echte Italiaanse keuken beschouwen. Wij doen dit in samenwerking met een van de fijnste kookscholen hier in Puglia! Een traditionele setting,  een echte "mamma" die je wegwijs maakt en ook aan het werk zet! Handen uit de mouwen, van begin tot eind. Er wordt gewerkt met dagverse producten, streekgebonden waar mogelijk. De groep bestaat uit een beperkt aantal deelnemers, zo blijft het overzichtelijk en vooral persoonlijk. Als aandenken ontvangt elke deelnemer een kookshort.

Informeer naar de mogelijkheden. I.v.m. het inplannen van de groepen is tijdig aanmelden raadzaam.

contacteer ons

Boottochten

Vanuit de haven van Ostuni bieden wij een mooie tocht aan in de maanden juni, juli en augustus. Tijdens deze tochten is er voldoende ruimte voor een frisse druik in de Adrianische, krijgt u een dagverse lunch aangeboden, geniet u van lokale wijnen en kan men genieten van het robuust landschap dat deze kuststreek kenmerkt. De kapitein is Engelstalig. Maximaal 6 personen per tocht.

contacteer ons