Miragica pugliaIetwat noordelijker gelegen, vindt u het pretpark Miragica, waar echt alles om u heen extreem uitvergroot lijkt te zijn! Een arsenaal aan achtbanen, spookhuizen en tal van andere attracties maken dit een topper onder de italiaanse pretparken. Door het aangename klimaat start het seizoen hier erg vroeg: geopend vanaf 1 april. Om een goede indruk te krijgen van al dat moois: neem een kijkje op hun eigen Youtube kanaal.

Reserveren kan ook hier via ons.

website: www.miragica.com

 

Tussen Bari en Brindisi, op nog geen 50 km van ons B&B ligt Zoosafari Fasano, een schitterend safaripark, pretpark en dolfinarium. 3 in 1 dus! De vele extra’s zoals diverse achtbanen en wildwaterbanen, 3d cinema en zwemparadijs maken dit echt een aanrader voor het hele gezin. 

Een verscheidenheid aan diersoorten heeft de overhand hier: Leeuwen en tijgers, giraffen, olifanten, bruine beren, dolfijnen en flamingo’s, ze zijn er allemaal. 

Prijzen verschillen per seizoen, vraag naar de mogelijkheden.

- Overzicht van het park (brochure)

- Groepsvervoer vanuit Perla di Puglia is altijd mogelijk.

Bezoek de website

Odissea pugliaOp een kleine 2 uur rijden van Perla di Puglia vind je het ongelofelijke Odissea 2000. Dit is het grootste waterpark van heel italië. Eindeloze wildwaterbanen, glijbanen, ligweiden, duikplatformen, je kunt het zo gek niet bedenken..


Dagtrips vanuit Perla di Puglia mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.


Website Odissea 2000 (Italiaans)

 

 

splash pugliaOp 1 uur rijden van Perla di Puglia ligt "Splash", een acquapark met echt alles op het gebied van waterpret. Ook 's avonds kan men hier terecht voor schuimparties en openlucht feesten (dj's en acts). Ook dit pretpark heeft een eigen Youtube kanaal.

Website Splash (Italiaans)

go kartOp een kleine 10 minuten van ons B&B ligt San Vito Go-Kart, een verdraaid leuk kart-circuit, een ideaal tussendoortje voor wie eens wat anders wil. De karts zijn wat ouder maar dat mag de pret niet drukken, het dynamische parcour maakt veel goed!

Website Pista dei Saraceni Moto e Go Kart (Italiaans)