In het historische centrum van Ostuni, aan de voet van Cattedrale Santa Maria dell’Assuni ligt misschien wel de mooiste cocktailbar van Italië: Gipas 11.

Een extreem ruime keuze aan cocktails, lokale antipasti en een werkelijk fantastische, sprookjesachtige setting maken dit concept tot een van onze absolute persoonlijke favoriet. Dagelijkse suggesties van de chef.


Largo G. Spennati 4
Ostuni

Waarschijnlijk het beste visrestaurant van Brindisi. Verscholen in de haven, sinds de jaren '50.

Piazzale Lenio Flacco 32
72100 – BRINDISI

T: +39 0831 52 40 84
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.iaccato.it/

Taverna Da Santos ligt in Torre Canne, op een klein half uur van Perla di Puglia. De eigenaar heeft Griekse roots en dat is prettig merkbaar in de culinaire kaart. De Taverne ligt letterlijk aan het zandstrand van Torre Canne. Voor wie eens wat anders wil dan de 'Cucina Povere'.


Adres
Taverna da Santos
Strada litoranea per Savelletri – SP90
Torre Canne (BR)
T: +39 (0)33 36 15 00
www.latavernadisantos.it

Van de makers van Exfadda Cafe komt dit unieke concept voor de regio Puglia: het eerste "sociale" restaurant van de streek. Bij Xfood geniet u van een sublieme lokale keuken in een schitterend decor en wordt u bediend door mensen met een beperking. Ontwerpster Sara Mondaini nam het interieur voor haar rekening.

Op slechts een halve kilometer van Bed & Breakfast Perla di Puglia, reserveren aanbevolen


via Brindisi
San Vito dei Normanni
www.exfadda.it
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit Italiaans-Braziliaans koppel brengt de Mediterraanse keuken met een modern randje. Buiten die keuken valt er ontzettend veel leuks te zien en te ontdekken in deze gezellige ruimte. Fabrizio en Lui maken het naar uw zin van april tot en met september. Buiten het seizoen gaan ze op mondiale, culinaire ontdekkingstocht. En dat proef je!

Via San Benedetto 32
Polignano a Mare

website