Bed & Breakfast Perla di Puglia

stijlvol B&B op 20 km van Brindisi Airport

10 minuten gelegen van Italie's mooiste stranden

Historie rijke omgeving

centraal gelegen tussen het idyllische witte stadje Ostuni

ontdek de oude Romeins/Griekse barok steden Bari en Lecce

A dopo!

wij helpen U graag verder

in het Nederlands, Engels, Duits, Frans of Italiaans.

DIRECT BOEKEN

** Seizoen 2017, we zijn vertrokken! **

Vanaf seizoen 2017 kunnen wij (Melvin en Laura) vanwege onze kindjes niet meer ter plaatse zijn. Niet getreurd! Wij hebben een top-team van culinaire nonna's klus-nonno's samengesteld. Ze spreken Nederlands en Italiaans en zijn keien in de Zuid-Italiaanse keuken. Uiteraard blijven wij eindverantwoordelijk voor het gehele concept. Voor vragen neem contact met ons op.

Bed and Breakfast Perla di Puglia ligt in het hart van Puglia (Apulië), op 20 km van Brindisi Airport en stad. Centraal gelegen aan de voet van de Salento, temidden van het platteland ("campagna") tussen het idyllische witte stadje Ostuni en oude Romeins/Griekse barok steden Lecce, en Bari. Ons privédomein ligt steenworp afstand van Italië's mooiste stranden, natuurparken, wijngaarden en meer.

Onze troeven:

meerdere kamers met TV, ijskastje, airconditioning, prive badkamer en terras. Gratis WiFi;
Pugliese roots, uitgebreid lokaal netwerk: de fijnste wijntours en excursies: bezoeken van olijfolie farms, pasta- en mozzarella producenten;

ruim zwembad met buitendouche, beschikbaar voor alle gasten. Afgesloten privé domein;
riant continentaal ontbijt: verse broodjes & beleg, zuivel, fruit van eigen kweek en fruitstappen, wisselende lokale specialiteiten.

De ideale Italië vakantie begint hier. Wij helpen U graag verder in het Nederlands, Engels, Duits, Frans of Italiaans! Wilt u weten hoe onze gasten ons beoordeeld hebben, kijk dan op Zoover en Tripadvisor.

Team Perla di Puglia
Melvin & Laura Lardenoye-Convertino

Puglia zien & doen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fans